Signe Miranda

Hvem er ansvarlig for data hos Signe Miranda?

Signe Miranda

Stemannsgade 9C,

8900 Randers C

Telefonnummer: (+45) 20 63 06 28

E-mail adresse: mail@signemiranda.dk

CVR nummer: 35005544


Hvilken slags data indsamler Signe Miranda? 

I forbindelse med at du booker Signe Miranda til en session, indsamles følgende data:

  • Dit for- og efternavn
  • Din e-mailadresse
  • Dit mobiltelefonnummer
  • Din adresse, postnummer og by (hvis vi aftaler en session hos dig, eller hvis du skal have rapport tilsendt)
  • Helbredsmæssige informationer om dit barn, herunder anamnese: Graviditet, fødsel og barnets motoriske udvikling.

  • Informationer om barnets trivsel og adfærd i hjemmet, daginstitution eller skole.


Vi indsamler ikke persondata, der ikke er relevante og nødvendige for at kunne yde servicen.


Hvornår registrerer Signe Miranda persondata?

Signe Miranda registrerer persondata, når du:

  • Sender en e-mail til mail@signemiranda.dk eller bruger kontaktformularen på www.signemiranda.dk
  • Booker en tid over Facebook, Instagram, SMS, e-mail eller på andre måder online
  • Foretager en bestilling fysisk eller via telefonisk henvendelse
  • Ved sessioner i klinikken


Hvordan behandles oplysningerne?

Dine data behandles i forbindelse med:

  • Opstartssamtale om baggrund for henvendelse

  • Planlægning af individuelle forløb

  • Planlægning af indhold til kurser, workshops og oplæg


Aflysning af booket tid

50 % skal betales ved afbud efter kl 10.00 den foregående dag. 100 % af beløb skal betales ved udeblivelse, uden afbud.


Hvordan og hvor længe opbevares oplysningerne? 

Oplysningerne opbevares i vores system og slettes umiddelbart efter transaktionen har fundet sted. Efter endt handel over Facebook, SMS eller lignende slettes beskederne efter samme princip, det vil sige umiddelbart efter.


Hvem har adgang til de registrerede persondata?

Følgende personer har adgang til alle de indsamlede oplysninger om Signe Mirandas kunder:

  • Indehaver af Signe Miranda (Signe Miranda)
  • Den ansvarlige for hjemmesiden, www.signemiranda.dk


Ansvarlig for signemiranda.dk:

Ractic Group

Vestervold 21, 2. th.,

8900 Randers City

Telefonnummer: (+45) 22 23 87 30

E-mail adresse: contact@ractic.com

CVR-nr: 42207039


Hvordan får den registrerede adgang til sine oplysninger?

Der kan til enhver tid opnås adgang til oplysningerne gennem kontakt til Signe Mirandas dataansvarlige pr. mail (mail@signemiranda.dk).


Videregiver Signe Miranda dine oplysninger?

Signe Miranda videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart i kommercielt anliggende.


Det juridiske grundlag og dine rettigheder

Signe Miranda indsamler og opbevarer persondata på baggrund af samtykke afgivet i forbindelse med booking af sessioner. Samtykke afgives ved hver ny booking.

Vi giver dig komplet gennemsigtighed i, hvilke persondata vi gemmer, og hvordan vi opbevarer dem.


Vi gør opmærksom på, at du har følgende rettigheder:

  • Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og få dine oplysninger slettet
  • Du har altid ret til at få rettet dine oplysninger til det korrekte
  • Du har ret til at få udleveret alle data, som vi opbevarer på dig
  • Du har til enhver tid ret til at få slettet eller begrænset dine personoplysninger
  • Du har altid ret til at klage til Datatilsynet
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod måden, hvorpå vi anvender og behandler data
  • Du har ret til at tilbagekalde tilladelsen til fremvisning af dine billeder


Ønsker du at påkalde dig nogle af disse rettigheder, skal du henvende dig skriftligt til www.signemiranda.dk.