Signe Miranda

Brugsbetingelser


Velkommen til www.signemiranda.dk, der er en hjemmeside ejet af Signe Miranda (”vi”, ”os” eller ”vores”). Vi giver dig adgang til at bruge dette website (”websitet”, ”websiden”, ”hjemmeside[n]”), der er underlagt følgende vilkår og betingelser (”Brugsbetingelser”). Disse kan blive ændret af os fra tid til anden uden varsel. Det er derfor dit ansvar at være opdateret på vores vilkår ved vedvarende brug.

 

Ved at fortsætte og bruge dette website, erklærer du, at du har læst, forstået og er enig i vores juridiske betingelser samt vores vilkår omkring Privatpolitik. Hvis du ikke er enig i vilkårene, kan du ikke fortsætte med at bruge websitet.

 

Sektionerne nedenfor er vores bindende betingelser for brug af dette website. Læs dem venligst grundigt.

Vilkår af betydning, der ikke er defineret i disse brugsbetingelser, kan være beskrevet i vores Privatlivspolitik.

 

Adgang


Dette website anbefales kun at blive benyttet ved 15-års alderen og op efter. Hvis du er under 15 år, skal du gennemgå disse brugsbetingelser med din forælder eller værge og sikre dig, at både du og din forælder eller værge forstår dette. Hvis du er under 15 år, kan du kun benytte websitet med tilladelse fra din forælder eller værge. Vi forbeholder os retten til at nægte dig adgang til websitet uden varsel, hvis du bryder dette.

 

Når du bruger eller åbner websitet, accepterer du, at:

  • Du overholder alle gældende love i din brug af websitet ikke og bruger websitet til nogle ulovlige formål;
  • Du ikke får adgang til websitet eller bruger websitet til at indsamle markedsundersøgelser for konkurrerende virksomheder;
  • Du ikke vil forstyrre eller forsøge at afbryde funktioner på websitet gennem brug af virus, enheder, informationsindsamling eller software, der forsøger at tvinge sig til eller giver adgang til noget indhold, såsom data, filer eller adgangskoder, der er relateret til websitet gennem hacking;
  • Du ikke vil dække, skjule, blokere eller på nogen måde forstyrre annoncer og / eller sikkerhedsfunktioner på websitet;
  • Du ikke vil benytte eller bruge nogle robotter eller andre automatiserede midler til at få adgang til websitet til noget formål uden vores udtrykkelige skriftlige tilladelse;
  • Du ikke vil tage nogen handling, der pålægger eller kan pålægge (efter vores skøn) en rimelig eller stor belastning på vores tekniske infrastruktur;
  • Du ikke vil videresælge, distribuere eller underlicensere dette website eller bruge det til fordel for andre end dig; og at
  • Du ikke vil producere, introducere eller uploade nogle former for koder, der kan være skadelige for websitet. Det gælder computerkoder, programmer eller programmeringer, der med vilje er designet til at forstyrre, ændre, få adgang til, slette, beskadige, deaktivere, gøre skade eller på anden vis hindre websitet, herunder forstyrrelser eller forvrængninger, der påvirker driften af websitet som software, firmware, hardware, computersystemer eller netværk (eksempelvis ”trojanske heste”, ”vira”, ”orme”, ”tidsbomber”, ”tidslåse”, ”drop head” eller ”trap doors”). Skadelige, ondsindede eller skjulte procedurer eller hensigter, der kan forårsage, at websitet ophører med at fungere eller angreb, der beskadiger data, lagringsmedier, programmer, udstyr eller kommunikation, eller som på anden måde forstyrrer driften af websitet, tolereres ikke.

 
Immaterialret


Websitet indeholder materiale, såsom software, tekster, grafik og billeder samt andet materiale, der er leveret af Signe Miranda eller tredjepart. Indholdet kan være ejet af os eller tredjepart. Websitet er beskyttet af ophavsret og varemærke i Danmark og udenlands. Uautoriseret brug af indholdet kan krænke ophavsret, varemærke og andre love.


Du kan se alt indhold på websitet, til dit eget personlige, ikke-kommercielle brug. Ingen anden brug er tilladt uden forudgående skriftligt samtykke fra Signe Miranda. Du skal beholde alt copyright og andet ejendomsmateriale i det originale format. Du må ikke sælge, overføre, tildele, licensere, eller modificere indholdet eller gengive, vise, offentlig udføre, fremstille en derivatversion af, distribuere eller på nogen måde bruge indholdet til offentlige eller kommercielle formål.

 

Varemærker, servicemærker eller logoer for Signe Miranda (”SigneMiranda”- , ”Signe Miranda”-varemærkerne), der bruges og vises på websitet, er registrerede varemærker og / eller servicemærker til Signe Miranda. Andre firma- , produkt- og servicenavne, der findes på websitet, kan være varemærker eller servicemærker, der ejes af tredjepart (”Tredjeparts varemærker”). Intet på dette website må bruges uden vores skriftlige tilladelse. Brug af varemærkerne som en del af et link til eller fra ethvert sted, er forbudt, medmindre et sådant link på forhånd er godkendt af os skriftligt. Alt goodwill genereret ved brug af Signe Miranda er til vores fordel.


Overensstemmelse med gældende love


Hjemmesiden er udgivet i Danmark og er skrevet på dansk. Vi fremsætter ingen garanti for, at websitet er tilgængeligt, eller at indhold kan downloades, ses eller være passende til brug uden for de danske grænser. Uanset om det er i eller uden for Danmark, er du alene ansvarlig for at sikre overholdelse af lovgivningen i din specifikke jurisdiktion.

 
Eksterne hjemmesider


Websitet kan indeholde links til tredjepartswebsteder (”Eksterne websteder”). Disse links leveres udelukkende som en bekvemmelighed for dig. Indholdet af sådanne eksterne websteder er udviklet og leveret af andre. Du skal kontakte webstedets administration eller webmasteren for disse eksterne websteder, hvis du er interesseret i sådanne links eller noget andet indhold, der findes på sådanne eksterne websteder. Vi er ikke ansvarlige for indholdet på linkede eksterne websteder. Du skal tage forholdsregler, når du downloader filer fra alle websteder for at beskytte din computer mod vira. Hvis du tager adgang til eksterne websteder, gør du det på eget ansvar.

 
Ændring af betingelser for brug


Vi kan ændre disse Brugsbetingelser fra tid til anden uden varsel. Det er derfor dit ansvar, at du løbende er opdateret med vores ændringer. Ved at besøge, navigere videre på websitet eller bruge vores tjenester, antages det, at du har accepteret vores Brugsbetingelser og dets mulige ændringer.

 
Generelt


Disse Brugsbetingelser udgør den endelige og komplette aftale mellem dig og Signe Miranda vedrørende det pågældende emne og erstatter enhver forudgående eller samtidig kommunikation, repræsentationer eller aftaler mellem os, uanset om de er mundtlige eller skriftlige. Overskrifter er kun af bekvemmelighed og må ikke bruges til at begrænse eller fortolke betydningen af nogen af bestemmelserne af disse brugsbetingelser.

 
Sådan kontakter du os


Ønsker du at kontakte os, eller har du spørgsmål til vores afsnit om ”Brugsbetingelser”, kontakt os da venligst via vores e-mail adresse mail@signemiranda.dk.