Signe Miranda

Min sansemotoriske profil


Her i vidensuniverset kan du som forælder eller fagpersonale få mere indsigt i sansemotorik, hvor der er viden og gode råd

Passion for børns sansemotorik


Det er mine mange års erfaring med børns sansemotorik og leg, der gør mig til en slags advokat for dem. Siden jeg blev uddannet i 2002 har det været min helt store passion at hjælpe dem og deres forældre. Igennem mit arbejde har jeg for eksempel varetaget sansemotorisk arbejde med børn, der havde helt særlige behov. På den måde har jeg specialiseret mig i at tolke børns adfærd.


Som ekspert i leg har jeg også delt ud af min viden til foredrag og i undervisningssammenhænge. For mig er det nemlig også meningsfyldt at give sansemotoriske redskaber til fagfæller og voksne, som er interesserede i de fysiske, psykiske og sociale forbedringer forbundet med leg. Derfor laver jeg også workshops eller teambuilding. Privat er jeg gift og har to børn.

Signe Miranda - indehaver af sansemotorisk klinik

Et trygt rum for sansemotoriske behandlinger


I hjertet af Randers har vi etableret en klinik, hvor vi skaber et trygt rum for blandt andet sansemotorisk behandling. Vores klinik er båret af visionen om, at alle kan føle sig velkomne og set, uanset alder og behov. For os er det vigtigt, at du mødes af en rolig, varm indretning og et forstående fællesskab. Det gælder specielt, da vores klienter kan være i en kropslig eller psykisk sårbar situation.


I klinikken er det ikke kun sansemotorik, der tilbydes. Vi er en samling af behandlere med forskellige baggrunde og tilgange til vores fag. Men vi forenes i vores håb om at kunne hjælpe folk til en bedre tilværelse med mere trivsel og velvære. Hermed inviterer vi dig i vores klinik, Kroppens Hus.