Signe Miranda

OM MIG

Passion for børns sansemotorik

Det er mine mange års erfaring med børns sansemotorik og leg, der gør mig til en slags advokat for dem. Siden jeg blev uddannet i 2002 har det været min helt store passion at hjælpe dem og deres forældre. Igennem mit arbejde har jeg for eksempel varetaget sansemotorisk arbejde med børn, der havde helt særlige behov. På den måde har jeg specialiseret mig i at tolke børns adfærd.


Som ekspert i leg har jeg også delt ud af min viden til foredrag og i undervisningssammenhænge. For mig er det nemlig også meningsfyldt at give sansemotoriske redskaber til fagfæller og voksne, som er interesserede i de fysiske, psykiske og sociale forbedringer forbundet med leg. Derfor laver jeg også workshops eller teambuilding. Privat er jeg gift og har to børn.

I hjertet af Randers har vi etableret en klinik, hvor vi skaber et trygt rum for blandt andet sansemotorisk behandling. Vores klinik er båret af visionen om, at alle kan føle sig velkomne og set, uanset alder og behov. For os er det vigtigt, at du mødes af en rolig, varm indretning og et forstående fællesskab. Det gælder specielt, da vores klienter kan være i en kropslig eller psykisk sårbar situation.


I klinikken er det ikke kun sansemotorik, der tilbydes. Vi er en samling af behandlere med forskellige baggrunde og tilgange til vores fag. Men vi forenes i vores håb om at kunne hjælpe folk til en bedre tilværelse med mere trivsel og velvære. Hermed inviterer vi dig i vores klinik, Kroppens Hus.

Et trygt rum for behandling

Sansemotoriske uddannelser og erfaringer

Her er et overblik over mine erfaringer, uddannelser og de kurser, jeg har taget for at tildrage mig viden om sansemotorik og leg.

Uddannelser


2008-2009: Efteruddannelsen i sansemotorik ved Anne Brodersen og Bente Pedersen, Fyn


1998-2002: Professionsbachelor i psykomotorisk terapi og afspænding

Erfaring


2012 - Nu: Underviste i børns sansemotoriske udvikling ved Psykomotorikuddannelsen VIA UC i Randers


2010 - 2019: Underviste i leg for babyer ved FOF Randers


2010: Sansemotorisk konsulent i dagplejen i Randers kommune


2003-2010: Psykomotorisk terapeut i børnehaver

Kurser


2020: Baby- og børnebehandling ved psykomotorisk terapeut Lene Larsen

2019: Fostrets og fødslens psykologi ved psykolog Henrik Dybvad Larsen


2019: Traumebehandling ved psykomotorisk terapeut Siff Skovenborg


2016: Leg og læring ved Susan Hart & Kjeld Fredens


2015: Theraplay - En terapeutisk relationsmetode ved psykolog Camilla Birkler


2014: Neuropædagogik ved Susan Hart


2014 - : RE:Move - Årlig motorikkonference, VIA UC Aarhus